GINIUS media logo

Zakelijke fotografie

Hoe wil jij meer bereiken?
Ondernemers aan het vergaderen met Jaap Smit
Ondernemers vergaderen met Jaap Smit op Avonturenboerderij Molenwaard

Met zakelijke fotografie help ik bedrijven meer te bereiken door het versterken van hun beeldtaal. Met persoonlijke, kwalitatieve beelden laat je een onvergetelijke eerste indruk achter en creëer je vertrouwen bij klanten en medewerkers.

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar op deze pagina vind je een aantal manieren waarop ik jouw bedrijf in beeld kan brengen. 

 

Toe aan frisse, nieuwe beelden voor op de website, social media en offline publicaties? 

Met een bedrijfsreportage creëren we jouw eigen beeldbank die een volledig beeld geeft van jullie bedrijf, medewerkers en werkwijze. 

Samen kijken we hoe fotografie jullie beeldtaal kan versterken. Denk aan fotografie van het productieproces om klanten een inkijkje te geven van jullie werkwijze. Of portretten van medewerkers, om het bedrijf een gezicht te geven. 

Een nieuwe samenwerking, werkbezoek of iets te vieren? Deze momenten deel je graag binnen je bedrijf en netwerk.

De drijvende kracht achter ieder bedrijf is het personeel. Door het gezicht van jou en je medewerkers te tonen wek je vertrouwen bij klanten en kun je nieuwe medewerkers werven die de identiteit van jouw bedrijf willen uitdragen. 

De foto bij een LinkedIn, Facebook of Instagram post versterkt de tekst die erbij staat en vice versa. Sfeerbeelden vertellen een meer algemeen verhaal en zijn daarom veelzijdig inzetbaar op social media, maar ook in advertenties en bij persberichten.

Benieuwd naar mijn evenementen fotografie?

Laten we samenwerken

Interesse in een fotoshoot? Bel, mail, of vul onderstaand contactformulier in en tot snel!

Contact

Info