GINIUS media logo

werkwijze

Ondernemers vergaderen met Jaap Smit op Avonturenboerderij Molenwaard
 
Het eerste contact
Na je aanvraag neem ik zo snel mogelijk contact op. We bespreken de datum, tijd en locatie van de shoot maar ook jouw specifieke wensen: wat voor beelden hebben jullie voor ogen? Vooral close-up portretten, of juist meer sfeerimpressies? Deze informatie verwerk ik in een offerte.
Fotografie
Wanneer de opdracht is bevestigd, kom ik op de afgesproken datum langs voor de shoot. Samen lopen we jullie wensen nog een keer na en ga ik aan de slag. Tijdens een reportage of evenement werk ik het liefst zelfstandig om de sfeer en interactie tussen medewerkers of deelnemers zo natuurgetrouw mogelijk vast te leggen. Tijdens het fotograferen van portretten en andere geregisseerde situaties bekijken we samen hoe we het beste eindresultaat kunnen bereiken.
Het eindresultaat

Na afloop van de shoot ga ik zo snel mogelijk aan de gang met het selecteren en bewerken van de beelden. Wil je zelf de selectie doen? Geen probleem, dan stuur ik binnen één werkdag een galerij met alle gemaakte beelden. Na de selectie pas ik de kleur, belichting en uitsnede aan zodat de foto’s er nóg meer uitspringen. 

Laten we samenwerken

Interesse in een fotoshoot? Bel, mail, of vul onderstaand contactformulier in en tot snel!

Contact

Gegevens