GINIUS media logo

Veelgestelde vragen

Zeker! Neem contact met me op voor een pakket op maat.

De reiskosten voor een fotoshoot bedragen € 0,30 per kilometer berekend op een retour vanaf postcode 2974VD. De afstand wordt via Google Maps berekend.

Vanaf 60 minuten reistijd reken ik €30 excl. 21% btw per elke 60 minuten extra.

Een even groot deel dan wel het grootste deel van mijn werk als fotograaf zit in het bewerken van de beelden. Ik zal daarom nooit RAW-bestanden leveren.

 

Dit is afhankelijk van wie de selectie maakt. Als ik de beste beelden selecteer, stuur ik ze binnen 7 werkdagen. Maak jij de selectie, dan stuur ik ze binnen 7 werkdagen na het ontvangen van jouw selectie.

 

Het aantal foto’s dat je ontvangt, is afhankelijk van het aantal uur dat ik gefotografeerd heb. Kijk bij mijn pakketten voor een indruk. Het tarief voor extra foto’s is €15 excl. 21% btw per foto.

 

Ik besteed erg veel tijd en aandacht in de bewerking en uitsnede van iedere foto. Het is daarom niet toegestaan om de foto op welke wijze dan ook te bewerken. Is een andere uitsnede in bijvoorbeeld drukwerk onvermijdelijk? Neem dan contact met me op.

Omdat het auteursrecht te allen tijde bij GINIUS media ligt, is het niet toegestaan om de foto’s door te sturen of te verkopen. Heeft een ander bedrijf interesse in het gebruiken van de foto’s? Neem dan contact met me op.  

Ik verzend de foto’s in lage en hoge resolutie. Voor online gebruik zijn de foto’s in lage resolutie het meest geschikt. De foto’s in hoge resolutie zijn het meest geschikt voor drukwerk.

Ik kan alle gemaakte foto’s zelf gebruiken voor mijn website, social media en andere uitingen. Heb je hier bezwaar tegen? Meld dit dan zo snel mogelijk, voorafgaand aan de shoot.

Grote kans van wel, maar hier vraag ik wel een vergoeding voor. Ik raad daarom aan om altijd een backup te maken van de foto’s.

Je kunt de afspraak die je met mij maakte tot 4 maanden voor de shoot kostenloos annuleren. Vanaf 4 maanden wordt 50% van het geoffreerde bedrag in rekening gebracht. Tussen 4 maanden en 1 maand resulteert in betaling van 75% van het bedrag. Daarna breng ik de volledige kosten in rekening.

Laten we samenwerken

Interesse in een fotoshoot? Bel, mail, of vul onderstaand contactformulier in en tot snel!

Contact

Gegevens