GINIUS media logo

Over Gabriëlla

Zakelijk en evenementen fotograaf
Gabriëlla Stam zakelijk en evenementen fotograaf GINIUS media

 

Met GINIUS media help ik bedrijven hun verhaal te vertellen in krachtige, oprechte beelden. Zo kunnen zij een professionele eerste indruk achterlaten en klanten meenemen in het bedrijfsproces.

Naast bedrijfsreportages en zakelijke portretten fotografeer ik ook congressen, bedrijfsuitjes en evenementen. Deze foto’s worden niet alleen gebruikt als terugblik voor medewerkers, gasten en zakenrelaties, maar ook als (online) promotie van volgende edities.

Met mijn journalistieke achtergrond vang ik momenten die voor anderen vaak ongezien blijven. Ik observeer, laat de ander het tempo bepalen en regisseer minimaal. De sfeer is ongehaast en niet al te formeel. Ik hecht daarbij veel belang aan een samenwerking die voor beiden vertrouwd voelt. Daarom denk ik in een voorgesprek en tijdens het fotograferen mee met welke beelden naadloos aansluiten bij het imago van het bedrijf. Op deze manier komen we samen tot een passend eindresultaat.

Laten we samenwerken

Interesse in een fotoshoot? Bel, mail, of vul onderstaand contactformulier in en tot snel!

Contact

Gegevens